Trygghet og læringsmiljø kommer først !

Negletekniker

NEGLETEKNIKER Tone Lise Akademiet er landets eneste fagskoleutdanning for neglteknikere godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Her utdanner vi noen av landets fremste neglteknikere og negldesignere. En fremtidsrettet, kreativ og spennende yrkesretning i stadig vekst!

Studiebeskrivelse
I studiekatalogen vår finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører én modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag, og dette utgjør totalt 750 timer og er  derfor landets høyeste og mest omfattende neglteknikerutdanning. Dette gjør deg som student i stand til å møte kunder/klienter på et profesjonelt nivå med faglig grunnlag, og til å møte de fleste utfordringer med trygghet. Det vil være noe repetisjon i enkelte moduler dersom du har relevant utdanning fra før.

 

- Les mer om de overordnede læringsutbyttebekrivelsene her 

 

Gode lærerkrefter
Våre lærere er blant de beste i Norge og innehar NM tittelen i hver sin klasse i akryl og gelenegler. De har lang erfaring, og en lang merittliste både i Norge og internasjonalt. 

Våre studenter har også toppet pallen i junior NM flere år på rad.

Jobbmuligheter
Flere salonger tar kontakt direkte med oss og ønsker dyktige negleteknikere med en god utdannelse i ryggen - og flere av våre studenter blir headhuntet eller har flere jobbtilbud etter eksamen. 750 timers utdanning med mye praktisk trening og salongforberedelse gjør studentene trygge og dyktige, og forberedt til å drive sin egen neglesalong. 

Fakta
Fagskolen TLA er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Slik får du finansiering: Ta kontakt med administrasjonen ved Fagskolen TLA dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen. 

 

KOSTNADER

SKOLEPENGER: Kr 72.900,-
NB! Du må påberegne ca kr 2500,- i studiemateriell utenom studieavgiften. Det er spesifisert i den detaljerte studiekontrakten på hva du må gå til innkjøp av under studietiden.

 

BETALING
Administrasjonsgebyr ved bekreftelse av skoleplass – kr. 3.000,- 

 Søknadsprosess og ettersendelse av papirer:
Går du fremdeles på skole, kan du allikevel søke hos oss selv om alle papirene dine ennå ikke er klare. Da må du imidlertid legge ved en kopi av din siste karakterutskrift og ettersende papirer på bestått eksamen. Dersom du ikke skulle bestå, forbeholder vi oss retten til å revurdere tilbudet om plass på skolen, eller kreve at du søker på annet grunnlag. Skulle du under slike omstendigheter, mot formodning miste plassen din, vil selvsagt registreringsavgiften på kr 3.000,- bli tilbakebetalt (minus kr 100,- i adm.gebyr)

Etter at søknaden er sendt inn og mottatt av oss, vil vi ta konakt med deg slik at du sender inn resterende nødvendige papirer (karakterutstrift, vitnemål, diplomer osv.) 

Heltidsstudier:
1 uke før skolestart kr 49.900,- (forfaller andre uke etter oppstart)
Medio hver måned deretter kr 5000,-

 
Nivå: Fagskoleutdanning nivå 5.1 i NKR (Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for livslang læring).

Lånekassegodkjent: Ja

Varighet: ½ år heltid 

Heltid: 09.00-17.00 mandag - fredag 


Oppstart 2019:
Heltid halvt år:
- 19.august 2019 til 17 januar 2020
- 27. Januar 2020 til 26. juni 2020
- 17. August 2020 til 22. Januar 2021

Deltid ett år:
- 17. august 2020 til 25. juni 2021

 
Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.
Nettstedet finner du her: http://www.lanekassen.no

 

- Link til studieplan (kommer snart)

Forbehold
Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium. 

Top