Negletekniker er et fagskolestudie ved Tone Lise Akademiet

Negletekniker

NEGLETEKNIKER Tone Lise Akademiet er landets eneste fagskoleutdanning for neglteknikere godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Her utdanner vi noen av landets fremste neglteknikere og negldesignere. En fremtidsrettet, kreativ og spennende yrkesretning i stadig vekst!

Studiebeskrivelse
I studiekatalogen vår finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører en modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag og dette utgjør totalt 800 timer og er landets høyeste og mest omfattende neglteknikerutdanning. Dette gjør deg som student i stand til å møte kunder/klienter på et profesjonelt nivå med faglig grunnlag og til å møte de fleste utfordringer med trygghet. Det vil være noe repetisjon i enkelte moduler dersom du har relevant utdanning fra før.

Gode lærerkrefter
Våre lærere er blandt de beste i Norge og innehar NM tittelen i  hver sin klasse i akryl og gelenegler NM 2012 - 2013. De har lang erfaring og en lang merittliste både i Norge og internasjonalt. 

Våre studenter har også toppet pallen i junior NM flere år på rad.

Jobbmuligheter
Flere salonger tar kontakt direkte med oss og ønsker dyktige negleteknikere med en god utdannelse i ryggen - og flere av våre studenter blir headhuntet eller har flere jobbtilbud etter eksamen. 800 timers utdanning med mye praktisk trening og salongforberedelse gjør de trygge og dyktige og klare for å drive sin egen neglesalong. 

Fakta
Fagskolen ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Slik får du finansiering: Ta kontakt med administrasjonen ved Tone Lise Akademiet dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen. 

Studieplan
Oppstart deltid 2018: 17. september 2018
Oppstart heltid dagtid: 21. januar 2019

Kostnader
Pris: 72.900,- ink. studiemateriell og eksamensgebyr.

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.
Nettstedet finner du her: http://www.lanekassen.no

Top