Hudpleie er et fagstudie ved Tone Lise Akademiet

Hudpleie

Tone Lise Akademiets nyskapende undervisningsprogram innen avansert hudterapi er utviklet for å effektivt trene våre studenter i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor moderne hudterapi og skjønnhetspleie.

HUDPLEIE

Tone Lise Akademiets nyskapende undervisningsprogram innen avansert hudterapi er utviklet for å effektivt trene våre studenter i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor moderne hudterapi og skjønnhetspleie. Vårt studie er meget godt tilrettelagt for fremtidens krav til hudterapeuter. Vi tilbyr en unik kvalitetsutdanning bygget opp i moduler som gjennomføres annenhver helg i løpet av et halvt år, eller mandag og tirsdag på dagtid gjennom et halvt år. I tillegg nettbasert og samlingsbasert undervisning påfølgende halvår frem til privatisteksamener i hudpleie vg2 og vg3.

Undervisningen gjennomføres i løpet av 1 skoleår.
Teoriundervisningen er nettbasert og gjennomføres hjemme. Vi samarbeider tett med bransjens fremste klinikker og salonger,- både nasjonalt og internasjonalt for å sikre at all opplæringen følger de nyeste behandlingstrendene. Våre leverandører av apparater, utstyr og produkter er av høyeste kvalitet innen moderne hudpleie. Våre trenere og faglærere er alle sertifiserte og har lang bransjeerfaring.
 
På Tone Lise Akademiet får studentene all opplæring i klasserom som er spesielt konstruert og tilrettelagt for å gjennomføre undervisningen og treningen på den mest praktiske og effektive måten. Vi tilbyr den mest komplette utdanningen som sørger for at våre studenter har alle forutsetninger for å bli en vellykket sertifisert hudterapeut. Etter endt utdanning kan du gå rett i lønnsomt arbeid ved bransjens mest prestisjefylte spa, salonger, klinikker og andre hudmedisinske sentre.
 

  I vårt unike hudterapistudie inngår også grundig opplæring i moderne skjønnhetsbehandlinger:  

  • Beauty Makeup
  • Fotpleie
  • Avansert bryndesign 

  

Pris: 72. 900,-

Dette studiet er godkjent av Lånekassen. 

 

Kursplan

Høst: Hudterapi dagtid mandag og tirsdag 1/2 år
Oppstart: 
19. August - 14. Januar 2020

Høst:
 Hudterapi helgemoduler annenhver helg 1/2 år
Oppstart: 22. august 2019 - 19. januar 2020

 

Elevene skal avlegge eksamener som framgår av lærerplanen og skal melde seg opp til tverrfaglig praksiseksamen som inngår i lærerplanen for felles programfag.
Skolen er behjelpelig slik at du som student får meldt deg opp til fastsatte frister for privatisteksamener og offentlig eksamen slik at du også får et offentlig kompetansebevis etter endt studie.

Top