Trygghet og læringsmiljø kommer først !

Beauty Makeup Artist

Dette er en utdanning som går heltid 1/2 år eller deltid 1 år og kan derfor kombineres med jobb. Kom gjerne innom oss for en omvisning og hyggelig prat med våre dyktige lærere.

MAKEUP

Beauty Makeup Artist studiet er godkjent av NOKUT og Statens Lånekassen for utdanning. Dette er en heldagsskole som går mandag - fredag over et halvt år, eller deltid/kveldstid mandag - torsdag over 1 år. Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student.

Skjønnhetssminke er et bredt fagfelt. Igjennom studietiden vil du lære deg teknikker og kunnskap fra ulike temaer knyttet opp mot faget. Både teoretisk læring innenfor stilhistorie, anatomi og fargelære, men også den praktiske delen der du lærer å forstå grunnleggende og videregående makeupteknikker.

I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut.
I løpet av skoleåret får skolen i tillegg mange henvendelser og oppdrag fra andre aktører, noe som gir studentene ferdighetstrening underveis i studie og kan kan tidlig bygge ut sitt kontaktnett.

 

 

Fagskolen TLA benytter alle våre tilrettelagte ressurser til å følge opp hver enkelt student nøye både under og etter utdannelsen. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø hvor studentene blir godt kjent og grunnlaget for et godt nettverk legges.

 

- Les mer her om de overordnede læringsutbyttebekrivelsene (kommer snart)

 

Du lærer blant annet:  

• Fargeteori
• Sminke og utstyr
• Fashion-makeup
• Stilhistorie
• Ansiktsfasonger
• Dag makeup
• Xtreme-makeup
• Kvelds makeup
• High lights og low lights
• Brude makeup
• Smokey eyes og avanserte sminketeknikker
• Foto og filmsminke
• Hårstyling

Studiebeskrivelse
I studiekatalogen vår finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører en modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag og dette utgjør totalt 750 timer. Dette gjør deg som student trygg, og du vil være i stand til å møte skjønnhetsbransjen på et profesjonelt nivå med et godt faglig grunnlag.

Gode lærerkrefter
Våre lærere er blandt de beste i Norge og har lang erfaring i bransjen. Ved siden av skolen tar de også freelancejobber i tv, magasiner og show, og er hele tiden oppdatert på trender og det seneste innen looker. Vi har også gjestelærere som er anerkjent både i Norge og internasjonalt.

Våre lærere>>

Jobbmuligheter
Våre lærere tar ved anledning med seg studenter som assistenter på jobber. Dette for å gi kjennskap om markedet det ute, og muligheten til å knytte kontakter. Lærerne er også gode referanser og kan videreformidle oppdrag/jobber til studenter i ettertid.

Vi anbefaler deg å bli med på alt du kan av oppdrag i skoleperioden for å åpne opp dører og knytte kontakter for tiden etter endt eksamen.

 

KOSTNADER

SKOLEPENGER: Kr 72.900,-

NB! Du må påberegne ca kr 2500,- i studiemateriell utenom studieavgiften. Det er spesifisert i den detaljerte studiekontrakten på hva du må gå til innkjøp av under studietiden

Dette inkluderer et produkt kit til en verdi mellom 8.000,- til 10.000,-

 

BETALING
Administrasjonsgebyr ved bekreftelse av skoleplass – kr. 3.000,- 

Søknadsprosess og ettersendelse av papirer:
Går du fremdeles på skole, kan du allikevel søke hos oss selv om alle papirene dine ennå ikke er klare. Da må du imidlertid legge ved en kopi av din siste karakterutskrift og ettersende papirer på bestått eksamen. Dersom du ikke skulle bestå, forbeholder vi oss retten til å revurdere tilbudet om plass på skolen, eller kreve at du søker på annet grunnlag. Skulle du under slike omstendigheter, mot formodning miste plassen din, vil selvsagt registreringsavgiften på kr 3.000,- bli tilbakebetalt (minus kr 100,- i adm.gebyr)

Etter at søknaden er sendt inn og mottatt av oss, vil vi ta konakt med deg slik at du sender inn resterende nødvendige papirer (karakterutstrift, vitnemål, diplomer osv.) 

Heltidsstudier:
1 uke før skolestart kr 49.900,- (forfaller andre uke etter oppstart)
Medio hver måned deretter kr 5000,-

Deltidstudier:
Hovedsum i starten av skoleåret og medio av skoleåret, deretter månedlige utbetalinger.
Denne betalingsplanen er tilpasset utbetalingene fra Lånekassen. Ta kontakt hvis du ønsker en annen betalingsplan.

 
Nivå:
Fagskoleutdanning nivå 5.1 i NKR (Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for livslang læring).

Lånekassegodkjent: Ja

Varighet: ½ år heltid og 1 år deltid

Heltid: 09.00-17.00 mandag - fredag

Deltid: 16.30-21.00 mandag - torsdag

Heltid halvt år:
- 19.august 2019 til 17 januar 2020
- 27. Januar 2020 til 26. juni 2020
- 17. August 2020 til 22. Januar 2021

Deltid ett år:
- 19.august 2019 til 26.juni 2020
- 17. august 2020 til 25. juni 2021

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.
Nettstedet finner du her: http://www.lanekassen.no

 

- Link til studieplan (kommer snart)

Forbehold
Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium. 

 

Top