Beauty Makeup Artist er et fagstudier ved Tone Lise Akademiet

Beauty Makeup Artist

Dette er en utdanning som går heltid 1/2 år eller deltid 1 år og kan derfor kombineres med jobb. Kom gjerne innom oss for en omvisning og hyggelig prat med våre dyktige lærere.

MAKEUP

Beauty Makeup Artist studiet er godkjent av NOKUT og Statens Lånekassen for utdanning. Dette er en heldagsskole som går mandag - fredag over et halvt år, eller deltid/kveldstid mandag - torsdag over 1 år. Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student. Skjønnsminke er et stort fag som omfatter mye og dette er derfor et intensivt halvår. I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling i faget. Videre tar vi deg gjennom trender, sminke og hår fra 1900-tallet og frem til i dag, noe som gir deg mer forståelse, respekt for, og dypdykk i vårt håndverk. Foto-, catwalk- og fashion-makeup er en av de mest kreative sidene ved faget og her veileder vi deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. Dyktige fotografer veileder deg i faget «Fotoshop» hvor du lærer alt fra lyssetting til redigering av bilder. Vi har også 2 fotoshoots iløpet av semesteret. I forbindelse med dette lærer dere også hårstyling, mote & klær og de siste trendene. Utover dette går vi også gjennom airbrush, spesialeffekter, teatersminke m.m. Iløpet av skoleåret får vi mange oppdrag inn til skolen som utgjør praksisjobbing for studentene, så allerede underveis i studiet knytter studenten egne kontakter. Tone Lise Akademiet benytter alle våre tilrettelagte ressurser til å følge opp hver enkelt student nøye både under og etter utdannelsen. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø hvor studentene blir godt kjent og grunnlaget for et godt nettverk legges.

  

Pris: 72.900,- inkludert studiemateriell

Dere lærer bl.a. :  

• Fargeteori
• Sminke og utstyr
• Fashion-makeup
• Stilhistorie
• Ansiktsfasonger
• Dag makeup
• Xtreme-makeup
• Kvelds makeup
• High lights og low lights
• Brude makeup
• Smokey eyes og avanserte sminketeknikker
• Foto og filmsminke
• Hårstyling

 

 

Studiebeskrivelse
I studiekatalogen vår finner du en oversikt over vår fagskoleutdanning. Skoleforløpet er delt inn i 20 moduler hvor du gjennomfører en modul per uke. Det er praktisk og teoretisk undervisning alle 20 ukene. Du får 8 timer undervisning hver dag og dette utgjør totalt 800 timer. Dette gjør deg som student trygg og i stand til å møte skjønnhertsbransjen på et profesjonelt nivå med et godt faglig grunnlag.

Gode lærerkrefter
Våre lærere er blandt de beste i Norge og har lang erfaring i bransjen. Ved siden av skolen tar de også freelance jobber i tv, magasiner og show og er hele tiden oppdatert på trender og det seneste innen looker. Vi har også gjestelærere som også er anerkjent internasjonalt.

Jobbmuligheter
Våre lærere tar ofte med seg studenter som assistenter på jobber. Dette for å gi kjennskap om markedet det ute og muligheten til å knytte kontakter. Lærerne er også gode referanser og kan videreformidle oppdrag/jobber til studenter i ettertid.

Vi anbefaler deg å bli med på alt du kan av oppdrag i skoleperioden for å åpne opp dører og knytte kontakter for tiden etter endt eksamen.

Fakta
Fagskolen ved Tone Lise Akademiet er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Slik får du finansiering: Ta kontakt med administrasjonen ved Tone Lise Akademiet dersom du trenger informasjon om hvordan du søker hos Lånekassen.

Studieplan

Høst
20. august 2018 - 11. januar 2019

Deltid/kveld 

Beauty Makeup Artist deltid - studer ved siden av jobben!
3 kvelder i uken 1 år (mandag, tirsdag og onsdag)
17:00 - 21:00
Oppstart: 17 september 2018

Vår
21. januar 2019

Kostnader
Pris: 72.900,- ink. studiemateriell og eksamensgebyr.

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.
Nettstedet finner du her: http://www.lanekassen.no

Top