Vippestylist er et studie ved Tone Lise Akademiet

Vippestylist

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt stor, Tone Lise Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette vippestylist utdannelse.

Vippeextensions er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge, og har etablert seg som en av de mest utbredte skjønnhetsbehandlingene på markedet. Dermed øker også behovet for fagutdannede vippestylister enormt. Tone Lise Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette vippestylist utdannelse. Dette studiet er helt unikt og tilbys kun hos Tone Lise Akademiet. Dette er et halvt års studie som fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. Dette studiet er helt unikt fordi det har markedets mest oppdaterte og omfattende fagplan. Du trenes og spesialiseres innenfor bl. a klassiske vipper, volume vipper, mega volume vipper, hybrid vipper, fantasy vipper, vippeløft, curls, kreativ bruk av vipper og styling. I tillegg lærer du foto og bruk av lys, fargelære, hårfjerning, manikyr med lakk, brynsform og farging av vipper og bryn. Etter endt utdannelse hos oss kan du gå rett i jobb på spa, hudklinikker/salonger, cruiseskip, helseklinikker, parfymerier og mye mer. Vi har tett og god kontakt med bransjen, og kontaktes daglig av aktører som stadig er på utkikk etter de beste vippestylister.  

 

Studiestart er 20. august 2018. Dette studiet er ennå ikke tilrettelagt for lån i Lånekassen så vi tilbyr derfor en rentefri nedbetaling og en lavere pris.

 

Pris: 72.900,- inkludert studiemateriell

Top