Makeup artist er et kreativt yrke som kan brukes i forskjellige felter i faget. Tone Lise Akademiet tilbyr grunnkurs i beuaty makeup. Utdanningen gir deg de grunnleggende kunnskapene for å utføre enkle makeup oppdrag og få forståelse av faget.

Du kan utvide, bygge på og kombinere dette med tidligere utdanning som frisør/hudpleie/stylist/fotograf/butikk medarbeider osv. Dette grunnkurset passer perfekt til deg som vil få kunnskap og lære hvordan å sminke deg selv og andre. Yrket som makeup artist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner.

Makeup grunnkurs har ingen spesifikek opptakskrav- søk nå!!

SØKNADSSKJEMA

SØK HER

FYLL UT SØKNAD

SØK HER!

SPØRSMÅL OG SVAR

HVOR LENGE GÅR MAN PÅ SKOLEN OG NÅR ER FØRSTE SKOLEDAG?

Grunnkurset er totalt 22 skoledager men vil variere i lengde antall uker utfra når det er ferier og helligdager.
Tirsdag – Onsdag

kl 09:00 til 15:00  

Kursstart

1.februar  2021
Første skoledag 1 februar 2021 – Siste skoledag 22 april 2021 (01.feb er felles skolestart og telles ikke som en undervisningsdag)
Påskeferie uke 13

 

 

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Etter endt utdanning får du totalt 1 diplom som viser til alle fagene dere har hatt.

Grunnkurs i beauty makeup er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av makeup utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Dersom du ønsker å gå videre på beauty makeup artist heltid 6 mnd fagskole får man fritak i fagene du har gått på grunnkurset.

HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?

Profesjonell etikk og hygiene

Fargelære

Anatomi, ansiktsfasonger og contouring

Grunnleggende makeup tørr og flytende teksturer

Rouge, Highlight og lowlight

Øyeformer

Bryn

Dagsminke 1,2,3 toner – øyesminke

Faceshart

Kveldsmakeup

Perfekt liner og rød lepper

Sotede øyne

Brud

Grunnleggende makeup mørk hudtoner

HVORDAN FOREGÅR PRØVENE?

Det vil bli totalt 2 avkryssningsprøver og en praktisk prøve.

Etter endt utdanning vil du få tildelt et komplett diplom (internasjonalt) som gjør at du står sterkt i arbeidsmarkedet mtp teorien og praksis som du har fått gjennom denne utdanningen som andre kurs ikke tilbyr.

HVA KOSTER DENNE UTDANNINGEN?

Kursavgift kr 36 000,-

Betales med Klarna eller nedbetaling

Kursavgiften inkluderer en pakke som inneholder essentielle verktøy du trenger for å jobbe med vipper, denne skal medbringes på skolen. Forbruksvarer til ferdighetstrening vil skolen stå for i ordinarie skoletid. 

I klasserom praktiserer vi på Tone Lise akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen til en pris av ca kr 450), sort egen bukse og neutral innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kortermet eller langermet t-shirt.

Nedbetalingsplan – 36.000,-
Innmeldingsavgift 3.000,- (ikke refunderbar)
1. måned – 11.000,-
2. måned – 11.000,-
3. måned – 11.000,-

Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

 

 

Forbehold

Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.
Det må være minst 3 Studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. INformasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato.