Utdanning i negledesign er en komprimert utdanning som skjer på kveldstid to dager i uken. Det gis både teoretisk og praktisk undervisning på skolen. Du mottar internasjonalt diplom etter endt utdanning. Negledesign har ingen spesifike opptakskrav – Søk nå!

 

SPØRSMÅL OG SVAR

HVOR LENGE GÅR MAN PÅ SKOLEN OG NÅR ER FØRSTE SKOLEDAG?

Grunnkurset er totalt 22 skoledager, men vil variere i antall uker utfra når det er ferier og helligdager

Mandag – tirsdag kl 17:00 til 21:00

Kurstart 2022 VÅR

31.januar
Første skoledag 31. januar 2022 – Siste skoledag er 12.april 2022
(31.januar er felles skolestart på dagtid)

 

HVORFOR BURDE JEG BLI NEGLEDESIGNER OG HVOR KAN JEG JOBBE ETTER ENDT UTDANNING?

Å fikse negler er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge. Produkter og teknikker har gjennom årene oppdatert seg og det er viktgi når vi utdanner at vi viser det nyeste. Det er økende at salonger søker fagutdannede negledesignere. Yrket som negledesigner er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling der vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Jobbmuligheter
Etter endt negledesign utdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du bygge på ved å og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

HVORDAN ER FORDELINGEN AV TEORI OG PRAKSIS?

Det er fysisk oppmøte på skolen mandag og tirsdag da er det er det fokus både på teori og praksis

Det er ca 30% teori og 70% praksis

I praksis bruker vi vår studentsalong med reele kunder for å forberede deg til en relaistisk arbeidshverdag du vil møte når du er ferdigutdannet hos oss og kommer ut i jobb.

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Etter endt utdanning får du totalt 4 diplomer

Negledesign er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av negledesign utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

 • Spa manikyr
 • Akryl
 • Gelish, gelelakk
 • E-file
HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?

Negeldesign utdanningen er bygget opp i moduler

 • Neglens historie
 • Kundebehandling
 • Profesjonell etikk
 • Ergonomi
 • Spa manikyr
 • Akrylnegler
 • Gelish / Gelelakk
 • E-file
 • Produktlære
HVORDAN FOREGÅR PRØVENE?

Det vil bli totalt 3 avkryssningsprøver i:

 • Spa manikyr 
 • Akryl
 • Gelish og e fil

Etter endt utdanning vil du få tildelt et komplett diplom (internasjonalt) som gjør at du står sterkt i arbeidsmarkedet mtp teorien og praksis som du har fått gjennom denne utdanningen som andre kurs ikke tilbyr

HVA KOSTER DENNE UTDANNINGEN?

Kursavgift kr 36 000,-

Betales sin helhet ved kursstart eller rentefri nedbetaling,

Kursavgiften inkluderer en pakke som inneholder essentielle verktøy du trenger for å jobbe med negler, denne skal medbringes på skolen. Forbruksvarer til ferdighetstrening vil skolen stå for i ordinarie skoletid. 

I klasserom praktiserer vi på Tone Lise akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen til en pris av ca kr 450), sort egen bukse og neutral innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kortermet eller langermet t-shirt.

Nedbetalingsplan – 36.000,-
Innmeldingsavgift 3.000,- (ikke refunderbar)
1. måned – 11.000,-
2. måned – 11.000,-
3. måned – 11.000,-

Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

 

 

Forbehold

Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.
Det må være minst 3 studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. Informasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato.