STUDIESTART 27 JANUAR
Søk før plassene blir tatt

storm, stylist, new york, fashion

Stylist utdanning med Storm Storm

Tone Lise Akademiet er stolte over å kunne presentere en ny og eksklusivt stylist utdanning spesiallaget for skolen av Storm Storm

Storm Storm er en av Norges mest anerkjente stylister, og har lang fartstid i bransjen i både inn- og utland. Tone Lise Akademiet har som eneste skole i Norge, fått Storm til å designe et undervisningsopplegg der alt av hans bransjekunnskap og hemmeligheter vil bli delt til et nytt stjernelag av fremtidens stylister.
Vi skal nemlig utdanne de beste innen faget!

Studietur til New York for å oppleve ´´The New york Fashion world´´ 

Kurset vil være praktisk rettet, slik at elevene vil bli sterkest mulig rustet til å gå rett ut i jobb. En stylist fungerer også som en Art Director, og Storm vil at elevene skal få kompetansen som kreves for å kunne lede fotoshoots og andre produksjoner.

Gjennom Storms virke, har han bygget et helt unikt nettverk, og under studietiden vil elevene også få muligheten til å reise med Storm til New York, for å bli kjent med et av verdens store motemekkaer og møte bransjemennesker Storm har jobbet med. Dette vil bli en helt spesiell tur fylt av inspirasjon og kunnskap.

Under studiet vil elevene få lære grunnleggende foto, viktige hår og makeup-teknikker, stylingteknikker, Art Direction og selvsagt alt som trengs for å bli en del av stjernelaget på Norges stylisthimmel.

Av emner eleven skal innom, er det hele spektret som trengs i stylistfaget og alle Storms «tricks of the trade». Denne utdanningen vill være ideel å bygge på med om du er feks, makeup artist. Men også for andre interesserte i faget og bransjen.

Du vil lære:

 • Art Direction

 • Stylingteknikker

 • Photoshoots

 • Uvurdeelige hår- og makeupteknikker - Fasong og kroppslære

 • Modellære

 • Sosiale medier

 • Foto

 • Streetfashion

 • Bransjetrening - Prising

 • Redesign

 • Helhetstenking

Stylistfaget består av mye, men konkrete fag er ikke obligatorisk. Det er evnen til å tenke helhet og bruke sin egen personlighet for visuelle uttrykk som er viktig, samt evnen til å kommunisere med mennesker og forstå kunder. Hele året er som sagt praktisk lagt opp, slik at temaene vil rullere organisk og vi vil være innom de ulike tematikkene og problemstillingene som oppstår kontinuerlig. Det vil bli en intens undervisning, med høye krav, men også en veldig gøy og svært kreativ utdanning som vil hjelpe enhver som vil bli stylist på høyt nivå.

 

Hvem er Storm Storm? 
I de siste 16 årene har Storm jobbet innenfor alle retninger i stylistfaget og fått jobbet med de mest profesjonelle i bransjen. Han er også utdannet makeupartist, tatt fotoutdannelse på Oslo Fotokunstskole og har en bachelor i pedagogikk fra Den Norske Balletthøgskole. Mange kjenner han fra TV-serien Top Model, der han coachet modellene og har senere virket som moteekspert på TV2 og uttaler seg stadig i ulike medier om moterelaterte temaer.

For tiden driver han herremagasinet Pål Magazine som Creative Director. I tillegg virker han enda som stylist og makeupartist og var moteredaktør for herremagasinene Nick og Mann.

Gjennom tiden har Storm jobbet som stylist for ulike tv-produksjoner, reklamefilmer, musikkvideoer, moteserier, red carpet, portetter av kjendiser, motevisninger og har tunge magasiner som Vogue, Elle, Visionaire, Harpers Bazaar og L’Officiel på merittlisten. Foruten om en rekke norske kjendiser har han også jobbet med internasjonale stjerner som Marina Abramovic, Ricardo Tisci, Lady Gaga, Kellan Lutz og Cindy Lauper, og jobbet profesjonelt i New York.

  

STUDIETUR
Det blir studietur til New York !!
New York-turen kommer I tillegg til kurspris på kr 39 000,-.
Det må regnes med  ca. kr 14 000,- på turen. Dette inkl. reise, hotell, mat, transport på flyplass i New York.

 

BETALING
Stylist utdanningen koster kr 39 000,-
Administrasjonsgebyr ved bekreftelse av skoleplass – kr. 3.000,- (inkl. i kr 39 000,-) som faktureres ved påmelding.
Depositumet får du ikke refundert ved avmelding. Studie avgiften må være betalt i sin helhet før en kan gå opp til eksamen.
Det er mulig å delbetale studiet over 6 mnd. 

 

ANNET VIKTIG INFO
Kursdeltager må ha tilgang til egen bærbar pc / Mac – eller IPad/ tablet.


FORBEHOLD
Tone Lise Akademiet AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium. 

 

Top