Trygghet og læringsmiljø kommer først !

Negletekniker

Vi gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å komme deg ut i den 
kreative neglebransjen som venter på deg. Trygg studiemiljø med små klasser i store klasserom.
Dette studiet gir deg 30 studiepoeng og er godkjent av NOKUT og Statens lånekasse.

Høyere yrkesfaglig utdanning

 

 

 

Spørsmål og svar

i Negletekniker utdanningen kan du velge mellom to forskjellige studieforløp utfra dine behov. 
1. Heltid: 09.00-17.00 mandag - fredag i et halvt år med oppsrat 2 ganger i året. 

eller

2. Deltid: 16.30-21.00 mandag - torsdag i et helt år med oppstart 1 gang i året.

Ved skoleoppstart vil du få en produktpakke med diverse produkter som du skal bruke under tiden du er på skolen. 
Forbruksvarer i klasserom står skolen for.

NB! Du må påberegne ca kr 2500,- i studiemateriell utenom studieavgiften. Det er spesifisert i den detaljerte studiekontrakten på hva du må gå til innkjøp av under studietiden.

 

Skolens mål er å gjør deg som student i stand til å møte kunder/klienter på et profesjonelt nivå med faglig grunnlag, og til å møte de fleste utfordringer med trygghet. Det vil være noe repetisjon i enkelte moduler dersom du har relevant utdanning fra før.

Flere salonger tar kontakt direkte med oss og ønsker dyktige negleteknikere med en god utdannelse i ryggen - og flere av våre studenter blir headhuntet eller har flere jobbtilbud etter eksamen. 750 timers utdanning med mye praktisk trening og salongforberedelse gjør studentene trygge og dyktige, og forberedt til å drive sin egen neglesalong. 

Vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. Våre lærere vil at studentene skal nå sitt fulle potensiale.

På skolen har vi oppdrag og praksis-plass utenfor skolen, dette er med på å knytte kontakter til fremtiden.
Etter endt studie er du rustet til å starte egen salong, leie eller drive salong. Du kan også jobbe på spa, hotell og skjønnhetsfasiliteter og andre oppdrag. E
n vesentlig del av studiet er studentenes kundesalong, her får studentene bygge erfaringer og kunnskap via å praktisere på kunder og drifte salongen. Dette bidrar til at våre studenter er godt forberedt på bransjen, og har fått stor forståelse for salongsdrift, etter endt studie.

Våre lærere er blandt de beste i Norge og har lang erfaring i bransjen. Ved siden av skolen tar de også freelancejobber i tv, magasiner og show, og er hele tiden oppdatert på trender og det seneste innen looker. Vi har også gjestelærere som er anerkjent både i Norge og internasjonalt.
Våre lærere >>

Undervisningshverdagen er en fin kombinasjon av teori og praksis. Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student.

Undervisningen gjennomføres hovedsaklig av skolens faglærere og foredragsholdere i Tone Lise Akademiets flotte lokaler. Tone Lise Akademiet er kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det vil være teori foran hvert enkelt tema også vil man gå videre på praksis. I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut.

 

Under studietiden vil du lære deg teknikker og kunnskap fra ulike temaer knyttet opp mot faget. Både teoretisk læring men også den praktiske delen der du lærer å forstå grunnleggende og videregående teknikker.

I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. I løpet av skoleåret får skolen i tillegg mange henvendelser og oppdrag fra andre aktører, noe som gir studentene ferdighetstrening underveis i studie og kan kan tidlig bygge ut sitt kontaktnett.

Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student.
Negletekniker utdannelse er både for deg med en fot innenfor bransjen, og for deg med en sterk interesse. Etterspørselen etter dyktige negleteknikere øker. Våre lærere er blant de beste i Norge og innehar flere NM og VM titler i alle klasser. De har lang erfaring. Våre studenter har også toppet pallen i junior NM flere år på rad.

Fagskolen TLA benytter alle våre tilrettelagte ressurser til å følge opp hver enkelt student nøye både under og etter utdannelsen. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø hvor studentene blir godt kjent og grunnlaget for et godt nettverk legges.

√ Elementær forkunnskap
Kunstneglens form og struktur, neglsykdommer og plager, profesjonell etikk,
den naturlige neglen, kundebehandling, hygiene, anatomi og bakteriologi

 Grunnleggende neglelære
Håndpleie, fotpleie, soak off Gelish, Liquid & powder (akryl), Gelish dip og Polygel (gele)

√ Videregående neglelære
Dekor og design, den trygge salongen, produktkjemi, fargelære og e-fil.

√ Business
Oppstart av egen bedrift, markedsføring, mersalg og salg

√ Praksis
Konkurransenegler, praksis studentsalong og utplassering 

√  Støttefag
Hårfjerning, forme bryn, farge vipper og bryn 

 

Gjennom studiet vil du ha forskjellige type oppgaver for å forberede deg til eksamen.

På slutten av utdanningen gjennomføres eksamen:

  • Gelish- Rød & Fransk- 45 min.
  • L&P og Polygel kombinert- 3t totalt (1 hånd av hver- fransk)
  • Teoretisk- 4 timer. Multiple choice og utdypende spørsmål

Utdanningen er godkjent av NOKUT og for lån og stipend i Statens Lånekasse.
Søknad sendes elektronisk til lånekassen på
www.lanekassen.no

Fagskoleutdanning nivå 5.1 i NKR (Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for livslang læring).

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen.
Nettstedet finner du her: http://www.lanekassen.no

Heltid
- 01. ferbuar 2021

 

Administrasjonsgebyr ved bekreftelse av skoleplass – kr. 3.000,- 
SKOLEPENGER: Kr 79.500,-
Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

NB! Du må påberegne ca kr 2500,- i studiemateriell utenom studieavgiften. Det er spesifisert i den detaljerte studiekontrakten på hva du må gå til innkjøp av under studietiden

Forbehold
Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.
Det må være minst 3 Studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. INformasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato. 

Top