Vi gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å komme deg ut i den kreative neglebransjen som venter på deg. Trygt studiemiljø med små klasser i store klasserom.
Dette studiet gir deg 30 studiepoeng og er godkjent av NOKUT og Statens lånekasse.

Høyere yrkesfaglig utdanning

LES HER: VERDENS BESTE UTDANNING I NEGLER SØK HER

SPØRSMÅL OG SVAR

HVOR LANGT ER STUDIEFORLØPET?

Negletekniker utdanningen er et 1/2 års utdanning heltid dagtid mandag – fredag.

Oppstart 2 ganger per år. Høst og Vår.

FÅR MAN PRODUKT-PAKKE VED OPPSTART?

Ved studiestart vil du få en verktøykasse ,som inneholder relevant utstyr som du skal bruke under tiden du er på skolen, til en verdi av kr 10.000. Forbruksvarer i klasserom står skolen for.

 

HVORFOR BURDE JEG BLI NEGLETEKNIKER, OG HVOR KAN JEG JOBBE ETTER ENDT UTDANNING?

Skolens mål er å gjøre deg som student i stand til å møte kunder/klienter på et profesjonelt nivå med faglig grunnlag, og til å møte de fleste utfordringer med trygghet. Det vil være noe repetisjon i enkelte moduler dersom du har relevant utdanning fra før.

Flere salonger tar kontakt direkte med oss og ønsker dyktige negleteknikere med en god utdannelse i ryggen – og flere av våre studenter blir headhuntet eller har flere jobbtilbud etter eksamen. 750 timers utdanning med mye praktisk trening og salongforberedelse gjør studentene trygge og dyktige, og forberedt til å drive sin egen neglesalong.

Vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. Våre lærere vil at studentene skal nå sitt fulle potensiale.

På skolen har vi oppdrag og praksis-plass eksternt, dette er med på å knytte kontakter til fremtiden. Etter endt studie er du rustet til å starte egen salong, leie eller drive salong. Du kan også jobbe på spa, hotell og skjønnhetsfasiliteter og ta andre oppdrag. En vesentlig del av studiet er studentenes kundesalong, her får studentene bygge erfaringer og kunnskap via å praktisere på kunder og drifte salongen. Dette bidrar til at våre studenter er godt forberedt på bransjen, og har fått stor forståelse for salongsdrift, etter endt studie.

Våre lærere er blandt de beste i Norge og har lang erfaring i bransjen. Ved siden av skolen tar de også freelancejobber i tv, magasiner og show, og er hele tiden oppdatert på trender og det seneste innen looker. Vi har også gjestelærere som er anerkjent både i Norge og internasjonalt.

Våre lærere >>

HVORDAN ER FORDELINGEN AV TEORI OG PRAKSIS?

Undervisningshverdagen er en fin kombinasjon av teori og praksis. Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student.

Undervisningen gjennomføres hovedsaklig av skolens faglærere og foredragsholdere i Tone Lise Akademiets lokaler. Tone Lise Akademiet er kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det vil være teori for hvert enkelt tema, så vil man gå videre på praksis. I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videreutvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut.

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Under studietiden vil du lære deg teknikker og kunnskap fra ulike temaer knyttet opp mot faget. Både teoretisk læring, men også den praktiske delen der du lærer å forstå grunnleggende og videregående teknikker.

I starten av semesteret jobber vi med grunnleggende teknikker som gir deg en trygg ramme for videre utvikling, der vi veileder deg til å utfordre dine kreative sider fullt ut. I løpet av skoleåret får skolen i tillegg mange henvendelser og oppdrag fra andre aktører, noe som gir studentene ferdighetstrening underveis i studiet og kan kan tidlig bygge ut sitt kontaktnett.

Vi legger stor vekt på praktisk læring, og det er viktig for oss å legge til rette for hver enkelt student. Negletekniker utdannelse er både for deg med en fot innenfor bransjen, og for deg med en sterk interesse. Etterspørselen etter dyktige negleteknikere øker. Våre lærere er blant de beste i Norge og innehar flere NM og VM titler i alle klasser. De har lang erfaring og våre studenter har også toppet pallen i junior NM flere år på rad.

Fagskolen TLA benytter alle våre tilrettelagte ressurser til å følge opp hver enkelt student nøye både under og etter utdannelsen. Dette gir et trygt og kreativt læringsmiljø hvor studentene blir godt kjent og grunnlaget for et godt nettverk legges.

HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?
 • Elementær forkunnskap
  Kunstneglens form og struktur, neglsykdommer og plager, profesjonell etikk, den naturlige neglen, kundebehandling, hygiene, anatomi og bakteriologi
 • Grunnleggende neglelære
  Håndpleie, fotpleie, soak off Gelish, Liquid & powder (akryl), Gelish dip og Polygel (gele)
 • Videregående neglelære
  Dekor og design, den trygge salongen, produktkjemi, fargelære og e-fil
 • Business
  Oppstart av egen bedrift, markedsføring, mersalg og salg
 • Praksis
  Konkurransenegler, praksis studentsalong og utplassering
 • Støttefag
  Hårfjerning, forme bryn, farge vipper og bryn
HVORDAN FOREGÅR EKSAMEN?

Gjennom studiet vil du ha forskjellige type oppgaver for å forberede deg til eksamen

På slutten av utdanningen gjennomføres eksamen:

 • Gelish- Rød & Fransk – 45 min
 • L&P og Polygel kombinert – 3 timer totalt (1 hånd av hver – fransk)
 • Teoretisk – 4 timer. Multiple choice og utdypende spørsmål
ER STUDIET DEKKET AV LÅNEKASSEN?

Utdanningen er godkjent av NOKUT og for lån og stipend i Statens Lånekasse Søknad sendes elektronisk til lånekassen på www.lanekassen.no

Fagskoleutdanning nivå 5.1 i NKR (Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk for livslang læring)

Du finner mer informasjon om vilkårene som f.eks. rente, nedbetalingstid ol. på nettsidene til lånekassen

Nettstedet finner du her: https://lanekassen.no/

HVA KOSTER UTDANNINGEN, OG NÅR ER STUDIESTART?

Studiestart Høst 2021: 24.august 2021 – 21.januar 2022

Studiestart Vår 2022: 31.januar 2022 – 1.juli 2022

Studieavgift kr 79.500,-. Studiet er godkjent av lånekassen. Innmeldingsavgift kr 3000 ved bekreftelse av studieplass (inngår i totale studieavgiften) Administrasjonsgebyr kommer i tillegg kr 35, på hver faktura.

Du får en verktøykasse som inneholder relevant utstyr i din utdanning til en verdi av kr 10.000,-.

Det kan forekomme noe ekstra kostnader i forbindelse med uniform, materiell og engangsutstyr, – dette vil ikke overstige en totalkostnad på 1500,- kroner i løpet av skoleåret.

I klasserom praktiserer vi på Tone Lise Akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer i praksis arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen), sort egen bukse og neutral innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kortermet eller langermet t-shirt.

 

 

Forbehold
Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.