Tone Lise Akademiet søker hudpleie lærer 100% …..

‼️Vi vokser og søker faglærer til hudpleiestudiene
 
‼️Utdannelse og erfaring som hud og kroppsterapeut er et krav, og vi forventer en stor interesse for faget. Du skal sikre et høyt servicenivå slik at dine egne og studentenes læringsutbytte nås.
 
Linn@tonelise.com
LES STILLINGSBESKRIVELSE

Stillingstittel: Faglærer Hudpleie (100 % fast stilling)
Arbeidsgiver: Tone Lise Akademiet AS (TLA)

Som faglærer for hudpleielinjene skal du sikre at våre studenter utvikler seg innen hudpleiefaget, samt følge de regler og lovverk satt for å oppnå læringsutbytte. Du vil jobbe tett med skolens ansatte og lærere.

Som faglærer er du tålmodig, veiledende og pedagogisk når du utvikler våre kreative studenter til å nå sitt fulle potensiale. Du kombinerer både klasseledelse og lærerrollen med kreativitet og faglig ekspertise for å gi studentene en unik opplevelse. Du vil være studielinjenes ambassadør for eksepsjonell læring, samt inspirere dine kollegaer til å gjøre det samme.

Sammen setter vi oss store mål!

Arbeidsoppgavene krever at du liker å ha flere baller i luften på en gang. Du vil sammen med øvrige faglærere være ansvarlig for praktisk og teoretisk undervisning, samt alt innen planlegging og håndtering av skoleplaner, læreplaner, timeplaner og annet studiemateriell. 

Utdannelse og erfaring som hud og kroppsterapeut er et krav, og vi forventer en stor interesse for faget. Du skal sikre et høyt servicenivå slik at dine egne og studentenes læringsutbytte nås.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du må være faglig sterk og ha bred erfaring både teoretisk og praktisk
  • Du har gode kommunikasjonsevner
  • Du må være fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Du må være strukturert og løsningsorientert
  • Du må like å samarbeide for å sikre god oppfølging av studentene
  • Du må like å lære deg nye ting og være oppdatert på skjønnhet og velvære
  • Er genuint opptatt av dine medmennesker og medarbeidere
  • Du liker å jobbe både selvstendig og i team
  • Yte god service og ha ett bevisst forhold til produktveiledning

Som person er du alltid åpen for å utvikle deg selv. Du er positiv til å vurdere nye måter å løse ting på. Utstråling og positiv energi er en selvfølge. Som arbeidstaker hos Tone Lise Akademiet får du utvikle deg i et kreativt og spennende miljø og med muligheter for å bygge videre karriere

Søknadsfrist innen 15.06 2021

 

Trykk her for å søke på stillingen


Romerike fysioterapi søker hudpleier …..

‼️Vil du drive din egen praksis, men i et miljø med flere?
 
‼️Vi i Romerike fysioterapi vil gjerne ha en hudpleier hos oss. Vi har fysioterapeuter, fotpleier og akupunktør i dag. Lyse gode kontorer på ca 12 kvm. Om nødvendig kan plass til utstyr/varer finnes i tillegg.
Vi holder til  i Romerike Helsebygg i sentrum av Lillestrøm, rett ved  Lillestrøm togstasjon og busstasjon. Det er et bygg med flere andre helseaktører og mange NAV ansatte.
 
linda@romerike-fysioterapi.no
Kontakt Romerike fysioterapi her

Vil du annonsere? Send oss en mail