Trygghet og læringsmiljø kommer først !

Våre ansatte

Tone Lise Forbergskog

Gründer og eier

Ole-Marthin Hexeberg

Daglig leder

Rektor og pedagogisk ansvarlig ved Tone Lise Akademiet er Linn-Himberg Larsen

Linn Himberg-Larsen

Rektor og pedagogisk ansvarlig. Som konkurranseutøver har Linn en imponerende rekke medaljer fra nasjonale og internasjonale mesterskap og er internasjonal dommer i neglekonkurranser.Instagram: @linnchampion.

Anna-Karin Wahlgren

Leder for utdanning og opptak.

Trude Marie Justad

Prosjektleder for Internasjonalklasse og ansvarlig for karrierealliansen

Jennifer Lopez Schotes

Ansvarlig for markedsføring, nettside, sosiale medier og kursavdeling. Jennifer er også ansvarlig faglærer for vippestylist studiet og vippekurs ved Tone Lise akademiet. Hun har vært vippestylist siden 2014 og drevet egen salong. Jennifer er en av Norges beste vippestylister, og tok 2. plass i volume i NM i vippeextensions 2018. Instagram: @jenniferlashlife

Sofia Revelj

Faglærer på neglteknikker. Sofia har tatt sin utdanning ved Tone Lise Akademiet. Hun har erfaring fra salong og er også vippestylist. Hun har tidligere jobbet på TL beauty store og er ekspert på våre produkter.

Veronica Anseth

Veronica er hovedfaglærer i fotterapi. Veronica har drevet eget firma i over 12 år. I tillegg har hun utdannelse som autorisert massør ved Axlessons.

Maybritt Karlsen

Butikkansvarlig

Irina er faglærer i Beauty Makeupartist ved Tone Lise Akademiet

Irina Jensen

Hovedfaglærer i Beauty Makeup Artist. Irina har bred erfaring innenfor faget, og kan vise til svært gode resultater som både norgesmester, verdensmester i makeup samt dommer i makeup konkurranser. Hun har jobbet flere år for NRK med produksjoner som Stjernekamp, Lindmo, Eurovision MGP, Nobel m.fl., og freelance oppdrag for mote og trender for VOGUE, Offisiell og Bazar. Instagram: @irina.jensen

Kinga er faglærer i Hudterapi ved Tone Lise akademiet

Kinga Grimestad

Hovedfaglærer i hudpleiestudiet. Utdannet hud- og kroppsterapeut. Hennes store lidenskap er å hjelpe kunden på vei til en sunn og frisk hud, og hun har mye kunnskap om akne, aldring, pigmentering og andre hudtilstander.

Faglærer Beauty Makeup Artist

Aminata Sock

Faglærer i Beauty Makeup Artist. Aminata underviser i alle emnene ved makeup studiet. I tillegg er hun utdannet frisør, og jobbet mange år på White Studio. Instagram: @by_aminata

Heidi Lian

Heidi Lian

Faglærer i Hud og kroppsterapeut Cidesco

Sisi er hjelpeinstruktør/veileder og negletekniker ved Tone Lise Akademiet

Sisi

Hjelpeinstruktør/veileder Negletekniker. Sisi jobber som veileder og assistent sammen med faglærere innenfor faget negletekniker. Hun er utdannet som negletekniker ved Tone Lise Akademiet og har bred erfaring innenfor negler. Sisi kom til Norge i 2005, og utdannet seg til negledesigner i 2006. Hun har lært seg norsk og har tatt alle tilleggskurs ved TLA.

Top