VIPPESTYLIST

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt og Tone Lise akademiet tilbyr markedets mest komplette vippestylist udanning. Yrket som vippestylist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning.

Vippestylist har ingen spesifikek opptakskrav- søk nå!!

SØKNADSSKJEMA

SØK HER

FYLL UT SØKNAD

SØK HER!

SPØRSMÅL OG SVAR

HVOR LENGE GÅR MAN PÅ SKOLEN OG NÅR ER FØRSTE SKOLEDAG?

Grunnkurset er totalt 22 skoledager men vil variere i lengde antall uker utfra når det er ferier og helligdager.

Dagtid: onsdag – torsdag kl 09:00 til 14:00  

Kveldstid: mandag -tirsdag kl.17.00-21.00

Studiestart

Februar dagtid 2021
Første skoledag 1 februar 2021 – Siste skoledag 22 april 2021 (01.feb er felles skolestart og telles ikke som en undervisningsdag)
Påskeferie uke 13

Mars kveldstid 2021

Første skoledag 1 mars 2021 – Siste skoledag 1 juni 2021 
Påskeferie uke 13 + 14 helligdag 17 og 24 mai

August dagtid 2021
Første skoledag 24 August 2021 – Siste skoledag 4 november 2021 (24 aug er felles skolestart og telles ikke som en undervisningsdag)

HVORFOR BURDE JEG BLI VIPPESTYLIST OG HVOR KAN JEG JOBBE ETTER ENDT UTDANNING?

Vippeextensions er en skjønnhetstrend som har vært populær lenge, og har etablert seg som en av de mest utbredte skjønnhetsbehandlingene på markedet. Dermed øker også behovet for fagutdannede vippestylister.Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt. Yrket som vippestylist er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling der vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i bransjen.

Jobbmuligheter
Etter endt vippestylist utdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, cruiseskip eller starte din egen bedrift. For å bygge på din utdanning og utvide dine jobbmuligheter, kan du bygge på ved å og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

HVORDAN ER FORDELINGEN AV TEORI OG PRAKSIS?

Det er fysisk oppmøte på skolen Onsdag og torsdag da er det er det fokus både på teori or praksis.

Det er ca 30% teori og 70% praksisk

I praksis bruker vi vår studentsalong med reele kunder for å forberede deg til en relaistisk arbeidshverdag du vil møte når du er ferdigutdannet hos oss og kommer ut i jobb.

HVA KOMMER JEG TIL Å LÆRE?

Etter endt utdanning får du totalt 5 diplomer.

Vippestylist er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og teori. Oppbyggingen av vippestylist utdanningen på deltid gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

HVILKE FAG KOMMER VI TIL Å GÅ IGJENNOM?

Vippestylist utdanningen er bygget opp i 3 hoved moduler

√ Vippeløft
Produktlære, kundebehandling salongarbeid, gjennomføring av behandling.

√ Klassisk vippeextensions basic
Historie, hygiene, produktlære, bruk av bøy, lengde og tykkelse, eyemapping og påføring av nytt sett og påfyll.

√ Klassisk vippeextensions advanced
Øyesykdommer, ergonomi, styling, kontraindikasjoner, allergier, arbeidsmiljø, lim kjemi, produksjon av vipper.

√ Volume basic
Hybrid vipper, produktlære, innføring i forskjellige plukekteknikker, fan making og gjenomføring av behandling med studentsalong

√ Volume advanced
The perfect fan, riktig bruk av lim, advanced styling, face chart.

HVORDAN FOREGÅR PRØVENE?

Det vil bli totalt 3 avkryssningsprøver en prøve i hver modul.

Etter endt utdanning vil du få tildelt et komplett diplom (internasjonalt) som gjør at du står sterkt i arbeidsmarkedet mtp teorien og praksis som du har fått gjennom denne utdanningen som andre kurs ikke tilbyr.

HVA KOSTER UTDANNINGEN?

Kursavgift kr 36 000,-

Betales med Klarna eller nedbetaling

Kursavgiften inkluderer en pakke som inneholder essentielle verktøy du trenger for å jobbe med vipper, denne skal medbringes på skolen. Forbruksvarer til ferdighetstrening vil skolen stå for i ordinarie skoletid. 

I klasserom praktiserer vi på Tone Lise akademiet en profesjonell dresscode. Dette innebærer arbeidsklær til alle tider i undervisning.

Hvit uniformsjakke (denne kjøpes på skolen til en pris av ca kr 450), sort egen bukse og neutral innesko. Under uniformsjakke kan det brukes hvit kortermet eller langermet t-shirt.

Nedbetalingsplan – 36.000,-
Innmeldingsavgift 3.000,- (ikke refunderbar)
1. måned – 11.000,-
2. måned – 11.000,-
3. måned – 11.000,-

Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

 

 

 

 

 

 

Forbehold

Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium. Det må være minst 3 Studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. INformasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato.