Trygghet og læringsmiljø kommer først !

HUD- OG KROPPSTERAPEUT

Vi gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å avlegge en av de mest ettertraktede hudterapeut- eksamener i verden.
Skolens undervisning gjennomføres hovedsakelig av skolens faglærere. Små klasser i store læringsklasserom skaper trygghet.

Hud- og kroppsterapeut med CIDESCO godkjenning- søk nå!! 

Spørsmål og svar CIDESCO

Studiet er fulltid
Består av et ettårig studium fra august til juni. Skolen følger ordinær skolerute for Oslo/Akershus og undervisning foregår mandag – fredag kl. 09:00 – 16:00.

Cidesco:
Vi samarbeidet med Cidesco i alle år. Cidesco er den mest kjente internasjonale standarden innen hudpleiefaget, og er svært anerkjent.
Skolen følger Cidescos fagplan, noe som gir studentene høy faglig nivå i bransjen.

 

Tone Lise Akademiet gir deg den undervisningen og erfaringen du trenger for at du skal være godt forberedt til å avlegge en av de mest ettertraktede hudterapeut- eksamener i verden. Skolens undervisning gjennomføres hovedsakelig av skolens faglærere, men på grunn av et tett samarbeid med Beauty Products AS har vi muligheten til å tilby eksterne lærerkrefter på spesialiserte fagområder. Elevene får et variert kurstilbud, både internt og ekstern utover læreplanen, noe som gjør at studentene tilegner seg den best mulige fagkompetansen og blir godt kvalifisert til en jobb i hudpleiebransjen.

 

Yrket som hudpleier er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. (godkjent av lånekassen for finansiering av studiet)

Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling og vi vektlegger at våre studenter alltid er oppdatert på det nyeste i markedet. Våre primærserier gjennom skoleåret på hudpleieutdanningen er: Nimue Skin Technology og Kalahari. Vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i hudpleiebransjen.

Tone Lise Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen velvære og skjønnhetsbransjen. Vi er stolte over det flotte læringsmiljøet som ligger i grunn for å oppnå en spennende og innholdsrik karriere, med mange muligheter i en kontinuerlig voksende bransje.

 

Etter endt hudpleieutdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, med hudpleie i apotek, hudpleiesalong, cruiseskip, salgskonsulent eller starte din egen bedrift. For å bygge på din hudpleieutdanning og utvide dine jobbmuligheter dine, kan du bygge på din utdanning og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

Undervisningen er av høyeste kvalitet og er en fin kombinasjon av teori og praksis. Studentene får god trening i vår egen lekre studentklinikk og studentene har de aller beste forutsetninger for å få høy kompetanse innenfor faget.

Undervisningen gjennomføres hovedsaklig av skolens faglærere og foredragsholdere i Tone Lise Akademiets flotte lokaler. Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse.

 

Teori
Anatomi og fysiologi, dermatologi, kosmetisk kjemi- ingredienser og virkning, ernæring, hudsykdommer, hygiene, ergonomi, kommunikasjon og profesjon, generell elektrisitetslære og elektriske apparater i hudpleie, oppstart av egen bedrift, markedsføring, sosialemedier og produktkunnskap

Praksis
Ansikt- hudanalyse, behandlingsprosedyre - rens, eksfoliering, masketeknikker, spesialmasker syrepensling, behovsanalyse, hudtyper, hudtilstand, massasje. Apparater - frimator, vaposon, iontoforese, desinkrustasjon, høyfrekvens, intraceuticals oksygenbehandling

Farging av vipper og bryn, brynsforming, hårfjerning med ulike voksmetoder og epilering, dag-, kveldsmakeup, hånd- og fotpleie

Kropp – kroppsanalyse, klassisk massasje, aromamassasje, scrub/peel, innpakning, behandlinger for oppstramming, velvære, cellulitt, apparat – G5, galvanisk, faradisk, lymfedrenasje, selvbruning- manuell, spraytan

Støttefag
Førstehjelp, innføring i kosmetisk medisinsk hudpleie, microneedling, produktkurs med aktuelle hudpleie og makeupserier, kundebookingsystem, studentsalong, praksisuke

 

Privatist eksamen og skoleeksamen
Tverrfaglig privatist eksamen avlegges i november/desember for oppstart ved høstsemesteret og mai/juni for oppstart vårsemesteret
Skoleeksamen teoretisk og praktisk avlegges etter privatist eksamen på Tone Lise Akademiet

Etter studieforløpet avlegges det privatist eksamener og skoleeksamen og eksamenene gjennomføres ved slutten av skoleåret

  • Offentlig privatisteksamener
  • Skoleeksamen

Offentlig privatisteksamen
Alle kandidater som skal ta en yrkesfaglig utdannelse i Norge må gjennomføre privatisteksamener, dette er et krav via kunnskapsløftet fra regjeringen.
Dette er de eksamener som rapporteres til lånekassen for å få godkjent lån, stipend og skoleåret.
Kandidaten forplikter seg til å melde seg opp til, og betale for gjeldende eksamener i henhold til programplanene, hudpleie Vg2 og Vg3.
Dette meldes opp mellom 15. januar og 1. februar for vårsemesteret og 25.august og 15.september for høstsemesteret.

NB! Studieavgiften inkluderer ikke utgifter i forbindelse med privatist eksamen.

HUD 2001 Helsefremmende arbeid
HUD 3001 Helsefremmende arbeid
HUD 2002 Kommunikasjon og samhandling
HUD 3002 Kommunikasjon og samhandling
HUD 2003 Yrkesutøvelse
HUD 3003 Yrkesutøvelse
HUD 2004 Muntlig/praktisk
HUD 3004 Muntlig/praktisk

For mer informasjon gå inn på privatistweb.

 

Skoleeksamen
Skoleeksamen har følgende eksamensformer:

  • Skriftlig teoretisk prøve
  • Praktisk prøve med muntlig høring

 

Arbeidskrav for å kunne gå opp til eksamenene:
Fravær:
Studenten må gjennomgå et studie på minst 1403 timers trening i praktisk og teoretisk arbeid.
Studenten må ikke ha mer enn 10 % fravær i løpet av studietiden for å kunne gå opp til skoleeksamen.

Praksistrening i skolens studentsalong
Et av arbeidskravene for å bli hudpleier er at studenten må gjennomføre behandlinger i skolens studentsalong.
Et refleksjonsnotat om utførte behandlinger og tilhørende analysekort skal leveres innen frister for skoleåret.

Tone Lise Akademiets hudpleieutdanning er bygget på programfagene vg2 og vg3.
Utdanningen er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse.
Søknad sendes elektronisk til lånekassen på
www.lanekassen.no

Total studiepris 120.900,-
Adm gebyr kommer i tillegg 35,- på hver faktura

PRIS/BETINGELSER:


  • Total skoleavgift for hele året er kr 120.900,- 
  • Registreringsavgift er kr 4500,- (betales før studiestart og trekkes fra studieavgift pr. semester)
  • Studieavgift første semester høst kr 58.200,-
  • Studieavgift andre semester vår kr 58.200,-

Studieavgiften inkluderer undervisning, Cidesco eksamensavgift, Studieavgiften dekker ikke skolebøker, hvite helsesko, avgift til privatist eksamen og noe anbefalt Studieutstyr.

Betaling av terminavgiftene må skje til oppsatte frister. Studenter som ikke har betalt for seg, kan risikere å nektes å delta i undervisningen og å gå opp til eksamen. Studentforholdet kan også sies opp dersom terminavgiften ikke betales på tross av påkrav. Studenten skal gis minimum 14 dagers varsel om dette fra skolens side.

AVBESTILLING/AVBRUDD
:

Avbestilling fra elevens side skal skje skriftlig til skolen. Påmeldingsgebyret refunderes ikke da dette dekker administrasjon ved søknadsbehandlingen. Studenter som avbryter studiet etter studiestart plikter å betale terminavgiften for inneværende termin. Ved avbrudd i studiet i andre termin plikter studenten å betale terminavgiften for begge terminene. Dersom studiet avbrytes på grunn av uforutsette, alvorlige forhold som gjør videre studiegang urimelig tyngende eller umulig vil egen avtale gjelde.

Forbehold
Tone Lise Akademiet AS og Fagskolen TLA AS tar forbehold om eventuelle trykkfeil i studieinformasjon, studieplan, pris, emnebeskrivelse eller annen informasjon som gjelder for det enkelte studium.
Det må være minst 3 Studenter påmeldt til gjeldende kurs for gjennomføring av denne. INformasjon om endringer vil komme senest 1 uke før oppstartsdato. 

Top