Hudpleier

Hudpleieutdanningen gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, for å raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

Studiet til hudpleier har ikke noen spesifikke opptakskrav.

 
Tone Lise Akademiets hudpleieutdanning er lagt opp til effektiv opplæring av våre studenter i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor hudpleie og skjønnhetspleie.
Yrket som hudpleier er svært variert og stiller høye krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Vår utdanning er tilrettelagt for kravene som bransjen etterspør i en unik kvalitetsutdanning. (godkjent av lånekassen for finansiering av studiet)

Markedet er i kontinuerlig forandring og utvikling og vi vektlegger at våre studenter alltid er oppdatert på det nyeste i markedet. Våre primærserier gjennom skoleåret på hudpleieutdanningen er: Nimue Skin Technology og Kalahari. Vårt samarbeid med Beauty Products AS gjør at vi har muligheten til å holde oss oppdatert på alle nyheter i hudpleiebransjen.

Tone Lise Akademiet er Norges største utdanningsaktør innen velvære og skjønnhetsbransjen. Vi er stolte over det flotte læringsmiljøet som ligger i grunn for å oppnå en spennende og innholdsrik karriere, med mange muligheter i en kontinuerlig voksende bransje.

 

Hva lærer du? /undervisningsform

Under din hudpleieutdanning vil du lære å utføre ansiktsbehandlinger med produkter, teknikker og apparater tilpasset den individuelle kundens behov. Hårfjerning, brynstyling, makeup, manikyr, pedikyr, ansikt og- rygg massasje er også en del av praksis delen av hudpleieutdanningen. Oppstart av egen bedrift og markedsføring vil også være en del av teorien slik at du er rustet for å starte egen bedrift etter endt hudpleieutdanning.

Hudpleieutdanningen er bygget opp i moduler med fokus på lærerstyrt praksisundervisning og nettbasert teori. Oppbyggingen av hudpleieutdanningen gir deg mulighet til å kombinere skole og jobb, og raskt komme deg ut i et attraktivt arbeidsmarked.

 

Våre lærere

Våre lærere på hudpleieutdanningen er lærere med høy kompetanse. De har mange års erfaring fra salong, klinikk, salgskonsulent og god erfaring som lærer. Vi stiller høye krav til våre lærere som deltar fast på samlinger der de utdannes innen pedagogikkfaget. Dette skal sikre at studentene ved Tone Lise Akademiet ikke bare får en lærer som er flink i faget men som også er flink til å lære bort på riktig måte ved bruk av disse pedagogiske samlingene som blir arrangert på skolen av pedagogisk ansvarlig.

 

Jobbmuligheter

Etter endt hudpleieutdanning hos oss, kan du blandt annet jobbe i klinikk, spa, med hudpleie i apotek, hudpleiesalong, cruiseskip, salgskonsulent eller starte din egen bedrift. For å bygge på din hudpleieutdanning og utvide dine jobbmuligheter dine, kan du bygge på din utdanning og utvide din kunnskap ved å ta noen av våre andre studieretninger.

 

Studietilbud – Godkjent av lånekassen

Vi tilbyr en unik kvalitetsutdanning bygget opp i moduler.
Studiet har oppstart to ganger pr år (aug- jan), med følgende oppdeling

 
Dagklasse:

Praksis undervisning i klasserom mandag og tirsdag 09:00-15:00

Med noen unntak hvor det er utvidet tid i form av lenger dager, eller ekstra dager.


Kveld / helg klasse:

Praksis undervisning i klasserom annenhver helg, torsdag og fredag kl 17:00-21:00. Lørdag og søndag 10:00-18:00.

Med noen unntak hvor det er utvidet tid i form av lenger dager, eller ekstra dager.

 

Den teoretiske delen er nettbasert og er en selvstudie ved siden av praksis undervisningen.  

 

Undervisningen gjennomføres i løpet av 1 skoleår

  1. Semester halvt år lærerstyrt praksisundervisning og nettbasert teori.

 

  1. Semester halvt år med samlinger en gang pr måned (torsdag til søndag) praksis og teoretisk læring opp mot offentlig privatisteksamen.

 

For å se detaljert studieplan trykk her (link)

Pris for hudpleieutdanning

Pris: 72.900,-

Dette studiet er godkjent av Lånekassen. 

 

Eksamen for hudpleieutdanning

Avsluttende skoleeksamen er praktisk og skriftlig eksamen som strekker seg over 2 dager. 
Offentlig eksamen skal avlegges i henhold til den offentlige skolens læreplan, hudpleie Vg 2 og Vg 3. Studenten forplikter seg selv til å melde seg opp og betale for disse gjeldende privatisteksamen. 

Top