Våre ansatte


TONE LISE FORBERGSKOG

Gründer og eier

tonelise@tonelise.com


OLE-MARTHIN HEXEBERG

Daglig leder

om@beautyproducts.no


LINN HIMBERG-LARSEN

Rektor og pedagogisk ansvarlig. Som konkurranseutøver har Linn en imponerende rekke medaljer fra nasjonale og internasjonale mesterskap og er internasjonal dommer i neglekonkurranser.


ANNA-KARIN WAHLGREN

Leder for studentopptak og studieveiledning

Hudterapeut med mer enn 30 års erfaring innen skjønnhetsbransjen med klinikkdrift, skole, internasjonalt bransjeforbund og CIDESCO


JENNIFER LOPEZ S.

Ansvarlig for kurs og markedsføring
Fagansvarlig for vippestylist utdanningen

Jobber med nettside, sosiale medier og kurs. Jennifer er også fagansvarlig for vippestylist studiet og vippekurs ved Tone Lise akademiet. Hun har vært vippestylist siden 2014 og drevet og driftet egen salong. 


ENCIEH VALLEY

Encieh er faglærer i fotterapi og har har vært utdannet fotterapeut siden 2014. Hun har også en fordypning i biomekanikk og drevet klinikk siden 2015. 

Før hun ble fotterapeut jobbet hun som helsesekretær og har jobbet innen helse i en rekke år.


ANITA FLØLO 

Anita er faglærer innen Hud-og Kroppsterapi. Hovedfaglærer innen Dermatologi og apparatlærer og holder kosmetisk kjemi kurs og PH-Formula kurs.

  • Utdannet Hud & Kroppsterapeut i 1992
  • Utdannet Aromaterapeut
  • Farge & Stil konsulent
  • Jobbet mye med Makeup.
  • Utdannet NLP Coach.

Anita har jobbet i bransjen i ca 30 år og har drevet 3 klinikker innen Spa og Velvære og en medisinsk rettet klinikk i 12 år.  Anita har holdt mye produkt kurs, salgskurs og kosmetisk kjemi kurs. Hun har også Jobbet på Esthetique og Parfymelle og jobbet med innredning og behandlinger innen Spa Hotell.

anita@tonelise.com


HEIDI LIAN

Faglærer i hudpleieutdanningene. Heidi er utdannet hud- og kroppsterapeut, Cidesco sertifisert. Heidi er også utdannet lærer og har erfaring fra klinikk og som pedagog.


AMINATA SOCK

Faglærer i Beauty Makeup Artist. Aminata underviser i alle emnene ved makeup studiet. I tillegg er hun utdannet frisør, og jobbet mange år på White Studio.


MARINE ROUBAUD

Faglærer på neglteknikker. Utdannet negleteknikker og makeup artist med over 10 års erfaring og har jobbet mange år i salong. Har jobbet som freelance negledesigner for L’Oréal og har 3. plass i NM i negler 2014

marine@tonelise.com


JENNY MARIE HERSTAD

Faglærer i Beauty Makeup Artist. Jenny har jobbet som makeup artist i 10 år. Har gjort flere freelance oppdrag med brudemakeup, photoshoots og sminket i reklamefilm. Har jobbet 2 år i L’Oréal med merkene YSL, Lancôme og Biotherm. Har jobbet flere år i kicks, Body shop og Fredrik & Louisa. I tillegg er hun kursholder for Mii Cosmetics på Beauty Products.

jenny@beautyproducts.no


SEMHAL BERHE

Faglærer i Beauty Makeup Artist og negleteknikk. Semhal er også ansvarlig lærer for grunnkurs i negledesign. Semhal har en rekke medaljer og pokaler fra konkurranser nasjonalt og internasjonalt i negler.

semhal@tonelise.com


SISI

Sisi jobber som veileder og assistent sammen med faglærere innenfor faget negletekniker. Hun er utdannet negletekniker ved Tone Lise Akademiet og har bred erfaring innenfor negler. Sisi kom til Norge i 2005, og utdannet seg til negledesigner i 2006. Hun har lært seg norsk og har tatt alle tilleggskurs ved TLA.